0
0,00  0 stavki

Nema proizvoda u košarici

0
0,00  0 stavki

Nema proizvoda u košarici

Uvjeti kupnje

Cijene
Cijene navedene na webu su maloprodajne, bez PDVa jer je obrt oslobođen plaćanja PDVa temeljem odredbe članka 90. stavka 2. Zakona o porezu na dodanu vrijednost (NN 73/13)

Dostava
Vršimo dostavu na području čitave Republike Hrvatske. Po vidljivoj uplati priprema se paket, a rok isporuke je do 14 radnih dana, a u većini slučajeva i prije. Dostava se naplaćuje prema težini naručenih stvari što će se prikazati i obračunati po završetku kupovine. Paketi se šalju preporučeno putem Hrvatske Pošte.

Plaćanje
Platiti je moguće općom uplatnicom ili virmanom tj. e-bankingom.

Jednostrani raskid ugovora

Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

  • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
  • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, a bila je otpečaćena nakon dostave,
  • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
  • ako je predmet ugovora proizvod ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora,
  • ako je predmet ugovora proizvod koji je izrađen po specifikaciji Kupca ili koji je jasno prilagođen Kupcu

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Block, vl. Aurel Delić o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Block, vl. Aurel Delić, Baščanske ploče 28, 10020 Zagreb) ili elektroničkom poštom na info@artesania.com.hr, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Block, vl. Aurel Delić, odnosno info@artesania.com.hr zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Block, vl. Aurel Delić može izvršiti tek nakon što mu je roba vraćena.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Block, vl. Aurel Delić, Baščanske ploče 28, 10020 Zagreb, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Block, vl. Aurel Delić, odnosno info@artesania.com.hr-u, uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. Korisnik se moli da se prije raskida Ugovora javi na info@artesania.com.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Korisnik je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju korisnik će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti Block, vl. Aurel Delić iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio Block, vl. Aurel Delić o jednostranom raskidu Ugovora.

LINK ZA OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku: Zakon o zaštiti potrošača

Povrat sredstava
Ukoliko se slučajno dogodi da robu koju ste platili iz nekog razloga trenutno nemamo na lageru, izvršit ćemo povrat sredstava u roku 24 sata. Po potrebi ćemo Vas i kontaktirati da li želite da se ostatak narudžbe šalje. Mi ćemo nastojati dnevno ažurirati ponudu tako da ukoliko nečega nema to bude blokirano za narudžbu kako bi mogućnost propusta bila minimalna.

Moguće su greške u sustavu navođenja cijena. U tom slučaju prodavatelj nije dužan isporučiti navedene proizvode po cijeni proizvoda toliko niskoj da kupac zna ili je morao znati da je riječ o pogrešci, a ne o realnoj cijeni proizvoda.

Slike artikla su simbolične i godište na etiketi artikla može se razlikovati od godišta koje je trenutačno dostupno i koje je navedeno u specifikaciji proizvoda.

Prigovori potrošača
Sve eventualne prigovore molimo uputite pismenim putem te ćemo na iste u najkraćem mogućem roku odgovoriti. Adresa je: Block, vl. Aurel Delić, Baščanske ploče 28, 10020 Zagreb.

Također vas molimo da robu pregledate prilikom preuzimanja jer naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni kontaktirati nas.

Reklamacije
Svaki naš proizvod je napravljen s pažnjom, ali ako uslijed pravilne uporabe ipak dođe do oštećenja proizvoda, isti ćemo Vam popraviti o našem trošku. Molimo Vas da nas u tom slučaju kontaktirate na naš mail s povjerenjem kako bi odmah i na obostrano zadovoljstvo riješili Vašu reklamaciju: info@artesania.com.hr

cart